top of page

Syskevasia +RetailPack 24


Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Παραγωγών Χάρτινης Συσκευασίας (HPPA) συμμετέχει στην πολυαναμενόμενηέκθεση , η οποία είναι προγραμματισμένη από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2024,στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.


Ως το σημαντικότερο γεγονός του κλάδου, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους ηγέτες των λύσεων συσκευασίας να παρουσιάσουν τις τελευταίες καινοτομίες τους και να δικτυωθούν. Η 18η διοργάνωση της Syskevasia υπόσχεται να αποτελέσει ένα γεγονός ορόσημο, υποδεχόμενη εκατοντάδες εκθέτες και προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες. Αυτή η καθιερωμένη έκθεση φημίζεται για την πρωτοπορία της στις εξελίξεις του κλάδου και κατά τη διάρκεια της, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τεχνολογίες αιχμής, να εξερευνήσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις που διαμορφώνουν τον τομέα της συσκευασίας.


Ο HPPA, ως βασικός παράγοντας του κλάδου, είναι αφοσιωμένος στην ενίσχυση της αξίας της χάρτινης συσκευασίας, αναδεικνύοντας τα οφέλη της.Στη διάρκεια της έκθεσης, τα ιδρυτικά μέλη του HPPA σας περιμένουν στην αίθουσα 4 στο περίπτερο Α1 για να μοιραστούν το όραμα του συνδέσμου γιατο μέλλον της χάρτινης συσκευασίας και ανυπομονούν να συζητήσουν τις ιδέες και τις προτάσεις σας, καθώς και ευκαιρίες συνεργασίας που θα αναδείξουν τηβιωσιμότητα και την καινοτομία που προσφέρει ο κλάδος στην ελληνική αγορά.


Επισκεφθείτε το περίπτερο του HPPA στη Syskevasia 2024 για να ανακαλύψετε πώς ο σύνδεσμος προωθεί την πρόοδο στη βιώσιμη συσκευασία και συμβάλλει στην ανάπτυξη του κλάδου.Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να βρεθείτε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και να δικτυωθείτε με τα μέλη και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη που θα δώσουν το παρόν στο σημαντικότερογεγονός του κλάδου.



Comments


bottom of page